top of page

Ολοκληρώθηκε η σήμανση πορείας του τμήματος Αθ. Διάκος - Κάτω Μουσουνίτσα 2,7χλμ

Αποδοτικό το περασμένο τριήμερο για την πορεία του μονοπατιού, καθώς ολιγομελής ομάδα της Γη της Πίνδου, Terra Pindus βρέθηκε στο χωριό της Κάτω Μουσουνιτσας και πιάστηκε με σημεία που κρίθηκαν αναγκαία, βελτιώνοντας την βατότητα δημιουργώντας λίγα σκαλάκια με σκοπό την καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση. Εκτός αυτού ολοκληρώθηκε η τελική σήμανση πορείας από τον Αθανάσιο Διάκο έως και την πλατεία της Κάτω Μουσουνίτσας μήκους 2,7χλμ (κομμάτι του ημερήσιου τμήματος Αθανάσιος Διάκος -Συκιά), όπου πλέον οι εκκρεμότητες σε αυτό το τμημα είναι ελάχιστες και ήδη πραγματοποιούνται επισκέψεις τόσο από ομάδες όσο και από αυτόνομους πεζοπόρους. Στην προσπάθεια αυτή συνεισέφεραν επίσης 3 φίλοι-εθελοντές του μονοπατιού που ταξίδεψαν για τον σκοπό και βοήθησαν σημαντικά.

Η ομάδα μεταφέρθηκε στα Θεοδωριανα Άρτας, όπου και συνεχίζει να βρίσκεται στο πεδίο , προετοιμάζοντας το σκέλος της διαδρομής στα Τζουμέρκα.

Την ερχόμενη Παρασκευή, συνεχίζουμε στην Γκιώνα με σκοπό την πρόοδο της σήμανσης και της βατότητας στο τμήμα Βαθιά Λάκκα - διάσελο Πύργου - Λαζόρεμα - Συκιά. Ευχαριστούμε και πάλι τον πρόεδρο της κοινότητας στην Κάτω Μουσουνίτσα και την οικογένεια του για την θερμή φιλοξενία!




bottom of page